GFS Food Professional
GFS PROFESSIONAL – NAJLEPSZE BEZGLUTENOWE ROZWIĄZANIA DLA GASTRONOMII
Mamy wieloletnie doświadczenie w tworzeniu produktów bezglutenowych. Nasz dział R&D to zespół wykwalifikowanych osób specjalizujących się w produkcji bezglutenowych wyrobów piekarniczych i cukierniczych. Ich smak i struktura jest wynikiem przez lata doskonalonych receptur, podążających za światowymi trendami. Do produkcji naszych wyrobów używamy starannie dobranych naturalnych składników, nie używamy konserwantów, tłuszczów utwardzonych i barwników oraz soi, pszenicy bezglutenowej oraz laktozy. Wyroby posiadają długie terminy przydatności i do ostatniego dnia zachowują swoją świeżość.
Oferta dla branży HoReCa powstała w oparciu o wieloletnie doświadczenia i produkty przygotowywane dla konsumentów indywidualnych.
Korzyści
GWARANCJA BIEZPIECZEŃSTWA
Nasze produkty są wolne od glutenu i powszechnych alergenów – nie zawierają pszenicy bezglutenowej, soi ani orzechów i laktozy.
WIEDZA I INSPIRACJE
Gotowanie wolne od glutenu jest proste i daje możliwości obsłużenia nowych klientów. Chętnie dzielimy się naszym doświadczeniem.
PRODUKT W PUNKT
Elastyczność i dopasowanie oferty jest naszym priorytetem. Chcemy, by nasze produkty były dokładnie tym, co najlepiej sprawdza się w gastronomii.
NASZA OFERTA:
Pieczywo: chleby i bułki, makarony, mąki i mixy, płatki śniadaniowe.