GFS Food Professional

GFS PROFESSIONAL – NAJLEPSZE BEZGLUTENOWE ROZWIĄZANIA DLA GASTRONOMII

Mamy wieloletnie doświadczenie w tworzeniu produktów bezglutenowych. Nasz dział R&D to zespół wykwalifikowanych osób specjalizujących się w produkcji bezglutenowych wyrobów piekarniczych i cukierniczych. Ich smak i struktura jest wynikiem przez lata doskonalonych receptur, podążających za światowymi trendami. Do produkcji naszych wyrobów używamy starannie dobranych naturalnych składników, nie używamy konserwantów, tłuszczów utwardzonych i barwników oraz soi, pszenicy bezglutenowej oraz laktozy. Wyroby posiadają długie terminy przydatności i do ostatniego dnia zachowują swoją świeżość.

Oferta dla branży HoReCa powstała w oparciu o wieloletnie doświadczenia i produkty przygotowywane dla konsumentów indywidualnych.

Korzyści

GWARANCJA BIEZPIECZEŃSTWA

Nasze produkty są wolne od glutenu i powszechnych alergenów – nie zawierają pszenicy bezglutenowej, soi ani orzechów i laktozy.

WIEDZA I INSPIRACJE

Gotowanie wolne od glutenu jest proste i daje możliwości obsłużenia nowych klientów. Chętnie dzielimy się naszym doświadczeniem.

PRODUKT W PUNKT

Elastyczność i dopasowanie oferty jest naszym priorytetem. Chcemy, by nasze produkty były dokładnie tym, co najlepiej sprawdza się w gastronomii.

NASZA OFERTA

Pieczywo: chleby i bułki, makarony, mąki i mixy, płatki śniadaniowe.

Zobacz naszą ofertę